Aparatul dentar este cool! Atat copiii cat si adultii se simt in largul lor atunci cand poarta un aparat dentar. Acum ai multe variante la alegere, de la bracketi metalici pana la aparate dentare invisaligne, invizibile. Daca ai cautat pe internet aparate dentare Bucuresti ai gasit tot felul de informatii, dar decizia o vei lua cu ajutorul unui medic ortodont.

Personal, imi doresc ca cei mai multi copii sa fie consultati de un medic ortodont. Ma bucura prezenta in clinica noastra stomatologica din Bucuresti al numarului mare de copii. Cu aceasta ocazie trebuie sa multumesc si vedetelor si influencerilor care poarta aparate dentare si care promoveaza astfel sanatatea dentara.

Si tu poti alege un aparat dentar ca al unei vedete. Adolescentii care ajung in clinica noastra se bucura de posibilitatea schimbarii ligaturilor colorate si la fiecare control aleg alte culori sau combinatii de culori. ­čÖé

Hai sa vedem ce aparate dentare poti alege!

Tipuri de aparate dentare Bucuresti

Pentru inceput trebuie sa mentionez ca aparatele dentare nu sunt doar pentru a rezolva anumite aspecte legate de estetica dentara, ele intervin si in corectarea unor probleme de sanatate. Sunt dispozitive medicale care pot corecta pozitia dintilor si pot preveni riscul de aparitie al unuor afectiuni precum parodontoza.

aparate dentare pret bucuresti

Aparat dentar metalic

Foarte popular, aparatul dentar metalic este cel mai ieftin. Recomandat pentru cele mai multe anomalii, rezistent, robust si usor de reglat, aparatul dentar metalic este o optiune excelenta mai ales in cazul copiilor.

Aparat dentar ceramic

Mai discret decat cel metalic, aparatul dentar ceramic este preferat de cei mai multi dintre adulti. Confortabil, aparatul dentar ceramic aliniza dintii intr-un ritm mai lent decat cel metalic.

Aparat dentar Safir

Discret, cu bracketi din Safir, acest aparat dentar este extrem de rezistent si a devenit foarte popular in ultimii ani. Este preferat de cei care poarta un aparat dentar fix si nu isi doresc ca acesta sa fie vizibil.

Aparat dentar invisalign

Transparente, realizate in laboratorul de tehnica dentara dupa mulajul pacientului, gutierele sunt recomandate pentru alinierea si indreptarea dintilor. Fara bracketi si invizibile, aparatele dentare invisalign sunt solutia ideala pentru pacientii care isi doresc un tratament ortodontic discret.

aparate dentare cool bucuresti

Beneficiile aparatelor dentare

Ma bucura prezenta tot mai mare de aparate dentare Bucuresti la pacienti de toate varstele. Toti au inteles beneficiile purtarii temporare care:

 • aliniaza dintii corect si estetic
 • corecteaza muscatura
 • corecteaza anomalii
 • trateaza bruxismul
 • scade riscul de aparitie al cariilor
 • te ajuta sa obtii un zambet plin de incredere

Preturi aparate dentare Bucuresti

Este firesc ca preturile sa difere atat din perspectiva tipului de aparat dentar cat si din perspectiva specialistilor care se ocupa de cazul tau. Dentio Clinic practica o politica transparenta de preturi, pacientii clinicii sunt mereu informati si corect indrumati:

 • Aparat dentar fix metalic – 1000 EUR
 • Aparat dentar fix ceramic – 1200 EUR
 • Aparat dentar fix safir – 1500 EUR
 • Aparat dentar invisalign – de la 1000 EUR
 • Aparat ortodontic mobil – 1500 RON
 • SPARK ALIGNERS(U.S.A-Ormco) – de la 1000 EUR

In incheiere nu imi ramane decat sa iti spun sa fii cool si sa porti cu mandrie aparatul dentar. Te vei alege cu dinti perfect aliniati si un zambet care cucereste pe oricine.